marți, 26 mai 2009

Pe o plaja in taina noptii...


O plaja ravasita de milioanele de pasi ce au strabatut-o ,,tanjeste" in taina noptii dupa doua suflete pereche. ,,Imbratisata" de apusul soarelui, sta si viseaza clipele ,,incarcate" de amorul unor scoici ,,imperecheate" de ,,cupidonul" marii...Doi pasi se pierd in noapte asteptand alti doi pasi sa le ,,poarte" umbra. Stelele se aprind una cate una ,,sclipind" in tacere, parca dorind sa nu deranjeze doi ochi ce sorbesc o zana... Inima striga de iubire in multimea ,,loviturilor" marii aplicate tarmului... Doua umbre ,,aprind" focul pentru a ii purta tainic prin vise in care cei doi strang la piept, pescarusi puri. Iubirea nu ne da voie sa lasam in urma ,,umbre" de pasi pe ,,covorul" fin de nisip ,,dornic" sa mangaie trupurile noastre ,,sculptate" din ,,franturi" de cer. Sadim in jurul nostru gelozie ,,cladind" in jur un tablou sculptat din a noptii ferie... Sunt cuvinte multe pe pamant pe care sa ni le daruim in taina noptii... cand printre soapte ne jucam destinul la ,,roata" sortii... Batem ca ,,descreieratii" la portile iubirii, pentru a fi lasati sa ,,brazdam" clipa fericirii... Parem doar doua personaje dintr-un roman de iubire, carora li s-a dat viata la a cititorului simpla clipire. Luna priveste in tacere, savurand clipa noastra de placere. Pe soare il striga sa se trezeasca, satula sa il mai pazeasca. Ziua se inalta victorioasa si lasam scrise pe nisip cuvinte ,,sfinte"...
TE IUBESC pana atunci cand zilele vor fi ,,frante".

Un comentariu:

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere